Zilele Office Shoes

Nu rata cele mai bune oferte și întâmpină luna octombrie cu reduceri și cumpărături online!

La Office Shoes te așteptăm în perioada 13.10-16.10.2016 cu cele mai tari promoții la produsele din colecțiile toamnă-iarnă. Pregătește-te pentru sezonul friguros cu încălțăminte de calitate de la brandul tău preferat și achiziționează modelele favorite la super preț. Dacă până acum ai ezitat, este momentul să profiţi de preţurile speciale din magazinul nostru online si să îți găseşti perechea care ţi se potriveşte.

Pentru că niciodată  perechile de încălțăminte din dulap nu sunt suficiente și pentru că toamna reprezintă pentru mulți pasionați de modă anotimpul preferat, ne-am gândit să venim în întâmpinarea nevoilor tale și să te ajutăm să îți upgradezi stilul. Te așteptăm cu zeci de produse, caracterizate prin unicitate, confort si frumuseţe și mai ales cu reduceri de 20% la brand-urile: Boxfresh, Ellesse, Kswiss, Zaxy, Toms, iar cu excepția brand-ului Tommy Hilfiger, toate celelalte dispun de reduceri de 10%! Reducerile sunt disponibile doar pentru produsele afișate la preț întreg pe site-ul nostru și doar în magazinul online.

 Savurează o cană de ceai, aruncă o privire peste modelele tale preferate și profită de super reducerile din această perioadă! Shopping plăcut!

 

 


X