⭐ Au început reducerile de vară! ⭐ Discount la majoritatea celor mai noi modele! ⭐

Despre OFFICE SHOES

De la deschiderea sa din 1996, Office Shoes s-a transformat într-o rețea de magazine prezentă în nouă țări. Lanțul de retail are în prezent peste 180 de locații în diferite orașe din Romania, Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croaţia, Bosnia & Herțehovina, Serbia și Muntenegru. Atât magazinele fizice, cât și magazinul online oferă o gamă variată, în continuă creștere, de branduri recunoscute la nivel internațional.

Cu doar câteva click-uri din confortul casei tale poți accesa brandurile internaționale prezente la Office Shoes, iar rețeaua de 45 de magazine fizice, situate în cele mai importante centre comerciale din țară îți permite să achiziționezi acum produsele noastre într-un mod accesibil.

Echipa Office Shoes este formată din oameni dedicați, atenți la detalii și profesioniști! Activitatea noastră se bazează pe performață și inovație. Prin intermediul unei game variate de modele reușim să venim în întâmpinarea nevoilor și preferințelor tale, dar și întregii familii, cu fiecare articol comercializat.

Shopping plăcut!

 

Branduri disponibile: 

Birkenstock, Buffalo, Converse, Dkny, Emporio Armani, Fila, Gant, Geox, Guess, Karl Lagerfeld, Lacoste, Vans, Skechers, CAT, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Pepe Jeans, New Balance, G-Star RAW, Timberland, Rider, Ipanema, Lauren Ralph Lauren şi multe altele.

 

Puteți accesa ultimele știri pe blogul nostru!

X