Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Zilele Lacoste

 

 În luna iunie cei mai mulți dintre noi se pregătesc de mult-așteptatul concediu! Încălțămintea potrivită este aliatul tău ideal mai ales dacă vrei să te simți relaxat și să arăți impecabil.
Și de această dată, OFFICE SHOES îți vine în ajutor cu câteva propuneri care nu pot lipsi din garderoba ta de vară și bineînțeles cu reduceri.
De această dată culorile verii sunt surpinse în colecția primăvară-vară semnată Lacoste! Mai mult decât atât, după cum v-am obișnuit, surprizele se țin lanț în magazinele noastre. 
În perioada 14.06-17.06.2018 te așteptăm în magazinul online sau în magazinele noastre fizice cu Zilele Lacoste! Ce înseamnă asta? Îți asigurăm reduceri de până la 50% la toate articolele Lacoste!
 
Pentru că acest sezon se definește ca fiind unul în care evenimentele ne solicită prezența din ce în ce mai des, multe dintre ele fiind chiar imprevizibile, alege un brand care să se muleze nevoilor tale, alege articole care să îți definească stilul indiferent de situație.
 
Grăbește-te! Nu uita de ofertele noastre, alege stilul la cel mai bun preț și rămâi aproape pentru ofertele viitoare. Surprizele nu se opresc aici pentru că pasiunea pentru pantofi nu cunoaște limite! 

 


X