Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Your next shoes – Noutăți în noul sezon

Your next shoes – Noutăți în noul sezon

 


Sezonul primăvară-vară 2019 în materie de fashion poate fi descris prin expresia: “Elegance is the only beauty that never fades”. Cu toate acestea, noul sezon ne rezervă surprize, astfel încât tiparele stilului elegant surprind o nouă viziune la care se adaugă accente nonconformiste, ieșite din sfera banalului și a elementelor comune.

 Primăvara aceasta paletele cromatice iau o întorsătură radicală, reușind să definească cu succes stilurile vestimentare ale fiecărui iubitor de modă. Având în vedere faptul că încălțămintea este cea care definește liniile unei ținute, prin elemenetele componente cheie: culoare, formă, textură, design, materialele de fabricație și nu numai, iată recomandările noastre cu privire la tendințele ce domină în noul sezon.

  1. Botinele/ Cizmele

Putem spune cu siguranță că botinele și cizmele, indiferent de design-ul specific diferitelor perioade, vor rămâne atemporale și că utilitatea și estetica acestora vor menține aceste modele în topul preferințelor.

Mergi la sigur cu modelele din noua colecție Tommy Hilfiger, Vagabond sau Gant! De ce? Pentru că astfel de colecții asigură oricărei ținute doza de eleganță. Totodată, atunci când vorbim despre astfel de opțiuni, vorbim și despre versatilitate. Perechea preferată de cizme sau botine poate fi asortată cu ușurință la diferite elemente vestimentare (jachete, trench-uri, jeanși sau fuste cu imprimeuri colorate). Indiferent de design, forma tocului etc, acestea pot fi potrivite pentru orice eveniment la care urmează să participi.

 

  1. Bocancii

Bocancii reprezintă cu siguranță unul dintre cele mai iubite tipuri de încălțăminte! Unul dintre motivele principale îl constituie versatilitatea acestora și confortul pe care îl asigură. Noul sezon aduce și mai multe motive să iubim bocancii întrucât vine cu noi propuneri menite să scoată din anonimat orice ținută. Multitudinea de opțiuni din colecțiile Dr Martens, Timberland, Palladium, Panama Jack și nu numai îți permite să creezi cele mai cool ținute combinând texturi și materiale inedite.

 

  1. Sneakersi

Recunoscuți ca fiind cele mai iubite modele în această perioadă, sneakerșii se încadrează în tendințele noului sezon, asigurând fuziunea perfectă între comoditate și nonconformism.

Raportându-ne la cele mai în vogă tendințe, sneakerșii au devenit o obsesie în rândul pasionaților, prin intermediul design-ului și selecției de culori puternice, vibrante, conturând astfel un look urban epic, de excepție.

Îți propunem colecțiile Skechers, Karl Lagerfeld, Geox, New Balance, Gioseppo, Pepe Jeans, Replay sau Puma!

 


X