Vedetele sezonului – modelele UGG

Vedetele sezonului – modelele UGG

 

Ugg reprezintă unul dintre cele mai căutate brand-uri în sezonul răcoros, iar majoritatea clienților sunt interesați de modalitatea prin care ar putea să prelungească durabilitatea cizmelor atât de populare în rândul pasionaților de modă!

Întrucât încălțămintea reprezintă specialitatea noastră, ne-am gandit să trecem în listă câteva reguli de utilizare corespunzătoare, mentenanță și îngrijire pentru încaltamintea UGG.

 

Iată de ce trebuie să ții cont după ce îți achiziționezi modelul preferat:

·         Înainte de a utiliza produsul, citește fluturașul informativ ce însoțește produsul! O utilizare corectă și sigură a produsului asigură o lungă durată de viață a acestuia. Trebuie să reținem faptul că acest fluturaș informativ nu înlocuiește documentul "Reguli de utilizare corespunzătoare (așa numita "Garanție"), atașat la produsul achiziționat, dar este un supliment ce definește natura unică și specială a produselor și a materialelor utilizate. Încălțămintea UGG este fabricată din materiale naturale si de înaltă calitate iar lâna de oaie este folosită pentru cusături, acesta fiind motivul principal pentru care este important să se urmeze metode speciale de îngrijire și mentenanță.

 

·         Încălțămintea UGG este definită ca încălțăminte ce asigură confortul, ce reține căldura în interior, dar este recomandată pentru vreme uscată. Articolele sunt destinate pentru anotimpurile toamnă și iarnă, dar cu toate acestea, produsele nu sunt rezistente la apă, cu excepția modelelor semnalate special cu eticheta "Waterproof". Cu toate acestea, chiar și modelele cu eticheta "Waterproof" necesită tratament periodic cu soluții specifice.

·         Încălțămintea UGG prezintă cusături din lână de oaie iar, în funcție de utilizare, acestea se vor adapta după forma piciorului și degetelor tale. Având în vedere materialul folosit (piele naturală de oaie), articolele ar putea varia în detalii de-a lungul purtării, dar acesta este un fenomen normal.

 

·         Nu toate petele pot fi evitate sau înlăturate cu ușurință. Curată praful cu atenție, folosind o perie moale pentru piele. Pielea în general este foarte sensibilă, iar îngrijirea și tratarea ar trebui facută cu foarte mare atenție - vă recomandăm să încredințați pantofii unor furnizori de servicii specializate în curățare sau tratare. În cazul tratării încălțărilor cu produse de uz casnic, nu se poate garanta faptul că nu vor putea fi deteriorați. Niciodată nu spălați încălțămintea UGG la mașina de spălat automată, nu folosiți detergenți sau substanțe agresive. 

Doar cu îngrijire corespunzătoare și regulată se poate asigura durabilitatea produsului. Îngrijește în mod regulat folosind produsele specificate. Expunerea excesivă la umezeală, substanțe agresive (precum sarea folosita ca antiderapant) sau frecarea  pot duce la deteriorarea ireversibilă a articolelor.

 


X