Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Vacanța de vară a venit cu reduceri de pană la 50%!

Luna aceasta găsești brand-urile tale favorite și modelele preferate cu reduceri de până la 50%! Indiferent dacă preferi nuantele închise sau colorate acum decizia de a purta o pereche nouă de încălțăminte este mult mai ușoară.

Office Shoes iubește să te țină aproape cu promoții la produsele tale preferate! Produsele care beneficiază de reducere sunt variate, caracterizate prin frumusețe și calitate, astfel încât vei gasi cu ușurință modelul preferat! Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești produsele selectate pe site, să adaugi preferatul tău în coș și să-ți completezi look-ul cu perechea de încălțări ideală pentru tine! Reducerile sunt valabile pentru sute de modele de la brandurile tale favorite precum Converse, Lacoste, New Balance, Vans și nu numai. Caută-ți perechea de pantofi cu toc ideală pentru evenimentul de seară, șlapi pentru sezonul călduros sau teniși pentru plimbările prin parc. Depășește limitele, surprinde-i pe cei din jur și reinventează-ți stilul!

Promoția mid season sales este disponibilă în luna iulie, atât în magazinul online cât și în rețeaua noastră de magazine! Aruncă o privire peste modelele tale preferate, profită de reducerile din această perioadă și achiziționează cele mai cool modele la prețuri accesibile!

 


X