Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Vacanța cu Office Shoes

Shoes iubește să te țină aproape cu cele mai tari oferte și promoții! Ai auzit de noul concurs? Te așteptam pe Facebook sau pe Instagram unde poţi câştiga perechea de încălțăminte dorită, de la brand-ul preferat!

Ce trebuie sa știi despre noul concurs?

Acesta se desfășoară în perioada 1 iulie-1 august 2016. Poți participa atât pe Facebook, cât și pe Instagram iar premiile constau în: câte un produs la alegere din brand-urile selectate: Vans, Lacoste, Converse, Skechers sau New Balance, pentru 3 câştigători ce vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi dintre cei care participă pe Facebook şi un câştigător extras prin tragere la sorţi, dintre cei care participă pe Instagram. Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România. La finalul concursului se vor acorda 3 premii pentru câștigătorii concursului de pe Facebook și un premiu pentru câștigătorul de pe Instagram.

Cum participi?

Modalitatea prin care te înscrii și participi este foarte simplă. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne arăți cum te distrezi în zilele tale de concediu. Fie că ești în vacanță, călătorești sau îți petreci o zi de weekend la piscină, fii creativ și nu ezita să îți pui în valoare perechea preferată de încălțăminte.

Pentru a putea participa pe Facebook, este necesar să ne trimiţi o poză cu tine și cu perechea de încălțăminte achiziționată din magazinul nostru pe adresa holiday@officeshoes.ro împreună cu numele profilului de Facebook, noi vom posta poza ta într-un album dedicat jocului și îți vom da tag.

Pentru a participa pe Instagram este necesar să postezi fotografia cu tine și perechea de încălțăminte pe profilul tău în care să ne dai tag, însoțită de următoarele hashtag-uri: #Officeshoesromania si #weloveshoes. Câștigătorii vor fi desemnați în prima săptămână a lunii August, iar în urma tragerii la sorți aceștia vor avea posibilitatea să-și aleagă produsul preferat din brand-urile selectate. Numele câștigătorilor vor fi publicate pe pagina de Facebook Office Shoes Romania. De asemenea, câștigătorii concursului de pe Facebook vor fi contactați pe adresa de e-mail de pe care au trimis fotografia iar cei de pe Instagram vor fi contactați pe profilul personal.

În cazul în care intervențiile utilizatorilor au un limbaj neadecvat, sau aceștia intervin cu comentarii neconforme referitoare la concurs, ne rezervăm dreptul de a elimina participantul din cadrul concursului. Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent. Din momentul afişării câştigătorilor, aceștia au la dispoziție termen de maximum 48 de ore să răspundă și să confirme produsul preferat, în caz contrar premiile câştigate de persoanele în cauză vor fi anulate, iar premiul va fi oferit altui participant, tot prin tragere la sorţi. Platforma utilizată va fi www.random.org.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu se asocia cu postarile ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere. Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune. Pentru orice întrebări sau informații legate de concurs, va rugăm să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook: Office Shoes Romania sau pe adresa: contact@officeshoes.ro


X