Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Vă prezentăm noua colecție de încălțăminte toamnă-iarnă 2013

Noua colecție de încălțăminte ce cuprinde pantofi, botine, ghete și cizme este foarte variată, fiind pe gustul tuturor, caracterizată prin frumusețe și comoditate. Încălțămintea noastră este concepută pentru a vă oferi posibilitatea să fiți activ in orice moment al zilei. Acesta este motivul pentru care Colecția toamnă/iarnă 2013 este  ușoară, flexibilă și confortabilă.

Colecția  de damă este modernă și confortabilă, ideală pentru femeile stilate. Aceasta conține diverse modele de pantofi în stil casual, business sau sport, de la branduri celebre precum Tommy Hilfiger, Blink, Lacoste, Skechers, UGG, CAT, Kitten, Polo Ralph Lauren, Timberland, Dr. Martens, Geox (Geox își folosește tehnologia pentru a ventila corespunzător încălțămintea. Picioarele tale încălțate cu Geox chiar pot respira).Veți găsi cizme de caucic, de piele de căprioară, de piele naturală sau piele întoarsă.
De fiecare dată când începe sezonul ploios, femeile, indiferent de vârstă, dau năvală în dulap să-și ia perechea preferată de cizme. La concurență cu UGG-urile, în ceea ce privește comoditatea sunt încălțările care fac viața mai frumoasă și mai puțin umedă. Avantajul cizmelor de cauciuc este că se găsesc în tot felul de culori și chiar pot să vă înveselească ziua și ținuta, plus că se pot asorta foarte ușor. Inovator, designul încorporat de o pereche de ghete casual vă poate  pune în evidență ținutele adoptate în sezonul rece. Să nu mai vorbim și despre faptul  că sunt și extraordinar de rezistente!

 Veți găsi de asemenea botine într-o gamă variată de culori, diverse modele și stiluri, simple, clasice și elegante ce pot fi asortate la diferite ținute. Comode, oricând vă veți simți în siguranță..
 
Colecția pentru bărbați este de asemenea pe toate gusturile. Modelele deosebite, confortabile, stilate vă vor reda încrederea în dumneavoastră  în orice situație. În magazinele Office Shoes veți găsi încălțăminte de bărbați care vă va oferi lejeritate, mobilitate și comoditate. Ghetele din piele întoarsă sunt disponibile în culorile cele mai râvnite ale sezonului.
 
Colecția de încălțăminte pentru copii este creată special pentru picioarele în creștere, oferă suport și lasă piciorul să se miște natural. Copiii dumneavoastră vor dori să fie în centrul atenției, iar dumneavoastră vă doriți de asemenea ca ei să poarte încălțăminte de calitate.
 


X