Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Tommy Hilfiger- colecţia de primavară-vară 2014

Thomas Jacob Hilfiger este un designer din America și fondatorul stilului de viață al brandului Tommy Hilfiger. Fiind unul dintre cele mai importante branduri, Tommy Hilfiger oferă stil, calitate și valoare pentru consumatori, la nivel mondial.

De la debutul său din anul 1985, brandul Tommy Hilfiger oferă consumatorilor produse de calitate superioară, inclusiv haine pentru bărbați, femei, îmbrăcăminte pentru copii, sport, denim și o gamă de accesorii, parfumuri și mobilier pentru casă.

Tommy Hilfiger a devenit un brand global, cu recunoaștere puternică și o rețea de distribuție în peste 90 de țări și mai mult de 1.000 de magazine în întreaga America de Nord, Europa, America Centrală și de Sud, precum și Asia Pacific.

Încălțămintea Tommy Hilfiger se poate asorta cu ținute smart casual. Datorită materialelor de calitate foarte bună, încălțămintea Tommy Hilfiger îți oferă confort, eleganță și un stil cu totul deosebit.

Dacă încă nu ți-ai achiziționat una dintre perechile de încălțăminte ale brandului Tommy Hilfiger, te invităm să-ți arunci o privire pe site-ul nostru unde poți găsi încălțămintea potrivită oricărui stil vestimentar.

Alege-ți modelul favorit dintre produsele noastre disponibile! Apasă click pe poză.


X