Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Timberland- îmbrăcăminte şi încălţăminte cu stil, pentru activităţi în aer liber

Am deschis al doilea magazin Timberland din Bucureşti! Acesta se afla în incinta mall-ului Afi Palace Cotroceni, la parter. Magazinul oferă clienţilor o colecţie variată de încălţăminte şi îmbrăcăminte premium direct de la producătorul numarul 1 din S.U.A.

Clienţii vor putea accesa ultima colecţie de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi, încălţăminte pentru femei, precum şi pantofi pentru copii – toate acestea într-un magazin care reflectă valorile premium ale brandului Timberland ®. Aceasta gamă de produse însumează exigenţă, înaltă calitate, autenticitatea, rezistenţa inspirată din natură, valori ce sunt sinonime cu numele Timberland.

Brand-ul Timberland®, fondat in 1973, este un lider în design, calitate şi marketing al produselor de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii pentru consumatori premium, precum şi pentru cei care apreciază activităţile în aer liber şi timpul de calitate petrecut în natură. Produsele Timberland® oferă calitate mesteşugărească şi de detaliu şi sunt fabricate pentru a înfrunta orice dificultate în natură.


X