Surprize de Paște

Energie și depășirea limitelor! Așa putem descrie sezonul călduros la Office Shoes! Tocmai de aceea întâmpinăm sărbătorile pascale cu surprize de nerefuzat!

Surprizele de Paște te așteaptă în magazinele noastre cu reduceri irezistibile la articolele tale preferate, în fața cărora cu greu poți spune nu!

Magazinul online, dar și magazinele fizice te așteaptă în perioada 26.04-29.04.2019 cu reduceri de până la 20% la toate brandurile tale preferate, cu excepția brandului Birkenstock, a accesoriilor și a produselor de curățare. Descoperă surprizele și pregătește-te pentru sărbători cu articolul preferat ce va scoate din anonimat orice ținută.

Iubești articolele care exprimă eleganță, rafinament și totodată îți asigură confortul? Ți-am pregătit zeci de modele și categorii la super prețuri! Tot ceea ce trebuie să faci este să îți alegi produsul preferat, să îl adaugi în coșul de cumpărături și să îți completezi ținuta cu perechea preferată de încălțări.

Grăbește-te! Alege varianta potrivită pentru tine și pregătește-te cu cele mai cool modele de încălțăminte până nu este prea târziu! Sărbători fericite!


X