Sezonul Festivalelor cu Office Shoes

Profită de mega ofertele disponibile și mergi vara aceasta la festival cu cele mai cool perechi de încălțăminte. Stim că pentru a te bucura de distracție ai nevoie de o pereche de încălțăminte de calitate asa ca îți oferim peste 400 de modele din care să alegi cu o reducere de 20%.

Odată ce ne-am decis că avem nevoie de un upgrade al ținutelor în noul sezon, cum ne asigurăm că luăm cea mai bună decizie în materie de încălțăminte? Suntem aici să-ți oferim o mână de ajutor!

Tendințele în materie de pantofi se schimbă constant, de la an la an, sau poate chiar mai des, iar o pereche de pantofi care era în vogă acum câţiva ani, nu mai corespunde astăzi criteriilor tale. Așadar, ce purtăm în această vară?

În cazul în care ai ajuns în anii trecuți la unul dintre festivalurile de vară, cu siguranță te-ai întors cu o doză mare de inspirație! Într-un astfel de context, ai o gamă variată de articole din care poți alege varianta care te reprezintă cel mai bine. Ce spui de o pereche de sandale tip gladiator de la Kitten sau Inuovo? Efectul va fi wow dacă le îmbini cu accesorii pe masură! Dar ce putem purta când totuși vremea este nefavorabilă și vrem să arătăm cool? Din arsenalul tău de festival nu trebuie să lipsească o pălărie, ochelarii de soare și o pereche cool de sneakersi. La Office Shoes variantele sunt nenumarate. Poți opta pentru clasicii conversi, fie pentru renumiții New Balance sau pentru ceva mai nonconformist, precum modelele Puma, Tommy Hilfiger, sau Gioseppo. De asemenea, espadrilele de la Gant rămân un must have!

Concediul cu siguranță va include câteva zile de relaxare pe plajă! În acest caz, îți recomandăm colecțiile Lauren, Grendha, Ipanema, Zaxy sau Rider care asigură calitatea și confortul datorită materialului de înaltă calitate și designului inedit. Pentru iubitorii de munte, care nu se pot dezlipi de bocanci nici în sezonul călduros recomandăm cele mai noi apariții Timberland sau Palladium. Majoritatea modelelor prezintă inserții din pânză ce asigură o ventilare propice a piciorului în zilele călduroase.

Pentru iubitoarele de fashion alegerea ideală rămane nonconformismul și originalitatea! Plimbările de seară vor fi pline de energie alături de o pereche semnată Birkenstock, în culori metalice sau alături de cele mai noi modele de papuci ale renumitului brand Puma în colaborare cu Rihanna.


Dacă până acum ai ezitat, acum este momentul să profiți de ofertele noastre și să găsești perechea potrivită stilului tău! Produsele Office Shoes creează o identitate vizuală inconfundabilă, irepetabilă, care pune accentul pe frumos, pe simplu, pe unic! Convinge-te chiar acum! #summermood

 


X