Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Sezonul de primavară vine cu o serie de noutăți în materie de încălțăminte

Luna aceasta ne bucurăm de mirosul florilor de primavară! În acest sezon este timpul să iesim din anonimat cu tinute speciale, colorate și vesele!

Primăvara înseamnă energie, înseamnă să te grabești cu stil oriunde te poartă job-ul, iubirea sau pofta de distracție, arătând fantastic. Nu poți ignora cerul senin, soarele care îți scoate frigul din oase, oamenii veseli de pe stradă sau copacii înfloriți. Cu siguranță o sa vrei să introduci în tot acest mix și optimismul tău, nota ta de originalitate.

Indiferent de activitatea pe care o întreprinzi poți face roz de invidie pe oricine cu adidașii New Balance, platformele și pantofii cu toc de la Kitten sau tenișii și balerinii de la Vans. Magazinul nostru îți pune la dispoziție o serie de modele și produse noi, inedited, care te vor scoate din anonimat și pe care le poți combina cu diferite outfit-uri în funcție de starea și personalitatea ta. Office Shoes vine în întampinarea dorințelor tale și te ajută să-ți gasești stilul punându-ți la dispoziție mărci internaționale precum Lacoste, Caterpillar, Skechers, GANT, Flossy, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, Kitten, New Balance, Timberland, Napapijri, Jessica Simpson, BCBGeneration, Hunter. Aerul actual al noilor colecții este dat de un element cromatic inedit, de o fuziune de culori senine și chic.

Produsele noastre creează o identitate vizuală inconfundabilă, irepetabilă, care pune accentul pe frumos, pe simplu, pe unic.

Sezonul de primavară vine cu o serie de noutăți în materie de încălțăminte. Botinele, ghetele, cizmele vor fi opțiunile perfecte pentru vremea calduroasă de afară și mai ales pentru doamnele care vor să iasă din anonimat în anotimpul feminității și reinventării de sine. Primăvara aceasta, domnii pot opta pentru un stil casual sau elegant, profitând de modele de tenisi, pantofi sau bocanci din noua colectie primavară-vară 2016.

Primăvara aceasta este timpul pentru miscare, energie și viață! Adidașii sunt alegerea ideală și acoperă total nevoile unui lifestyle modern, plin de dinamism și puls. Adidașii pot fi purtați cu ușurință atât pe stradă cât și la sală, calitatea produselor reprezentând o condiție obligatorie. Tenișii, balerinii sunt ideali pentru plimbarile prin parc iar botinele și cizmele sunt de ajutor oricărei persoane atunci cand dorește să opteze pentru un outfit elegant dar confortabil.

Primăvara aceasta șochează prin culori vii, dar delicate in același timp, dacă ești o persoană extravagantă, spontană și sociabilă sau prin culori clasice, neutre dacă îți place să-ți petreci zilele frumoase și intime de primavară cu o carte și o cafea pe o bancă.

Alege stilul care să te reprezinte și lasă-te inspirat de noua noastră colecție primavară-vară 2016!


X