Sărbătorim toamna cu deschiderea a două noi magazine!

Sarbătorim noul sezon prin deschiderea a două noi magazine Office Shoes în țară! Încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu cele mai bune decizii. Tocmai de aceea, începând cu luna septembrie am deschis două puncte de lucru în orașele Pitești și Constanța. Noile magazine sunt amplasate în zone accesibile, în cele mai mari centre comerciale ale orașelor.

Locațiile noilor magazinelor:

·       Office Shoes Tom Constanța: Bd Tomis, nr 391, DN2A, Constanța

        e-mail: office.tomct@officeshoes.ro

        tel: 0745 662 468

·       Office Shoes Vivo Pitești: Str. Calea Bucuresti, nr 36, Podul Viilor, Pitești

        e-mail: office.vivo@officeshoes.ro

        tel: 0743 069 320 

Te așteptăm cu o varietate de produse potrivite pentru orice perioadă a anului și pentru orice stil vestimentar. Continuăm să susținem pasiunea pentru modă prin intermediul celor mai noi colecții de la cele mai cunocute brand-uri. Printre preferații acestui sezon trecem în revistă: Vans, New Balance, Lacoste, Tommy Hilfiger, Converse, Polo Ralph Lauren, Napapijri, Puma și nu numai. Descoperă cele mai noi brand-uri și fii la curent cu schimbările și noutățile în materie de fashion, urmărind site-ul nostru www.officeshoes.ro pe retelele de socialiare  https://www.facebook.com/officeshoes.ro/  sau abonându-te la newsletter-ul nostru: http://bit.ly/2fQdNrE

 

De la deschiderea sa din 1996, Office Shoes a fost în o continuă expansiune iar astăzi este prezentă cu 26 de magazine fizice în Romania. De asemenea, lanțul de retail are în prezent peste 150 de locații în diferite orașe din Cehia, Polonia, Ungaria, Romania, Slovacia şi Croaţia.

Shopping plăcut!

 


X