Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Sărbătorile te prind nepregătit?

 Ei bine, un lucru este cert! Sărbătorim în această perioadă cea mai frumoasă lună din an, o lună atât de călduroasă și liniștită, totul devine nostalgic iar nevoia de a fi alături de cei dragi tot mai acută. Decembrie este luna în care iubim să dăruim și să primim cadouri, în care încerci să bucuri fiecare persoană semnificativă din viața ta, în care perzonalizezi, ambalezi și încadrezi totul într-un context potrivit persoanei dragi și bineînțeles, să nu uităm de cea mai importantă parte: bradul, piesa centrală a sărbătorilor de iarnă fără de care deschiderea cadourilor nu ar mai avea același farmec.
Dar haideți să recunoaștem.. timpul nu este cel mai bun prieten iar creativitatea nu te ajută în orice context. Așa că relaxează-te, savurează o cană plină cu ciocolată caldă și lasă-ne pe noi să ne facem griji în locul tău!
Noutățile la Office Shoes se țin lanț și pentru că suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă calitate și confort, vrem să ne asigurăm că o să optezi și tu pentru aceleași criterii în alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi și de ce nu, pentru tine. Te așteptăm în această perioadă în magazinele noastre cu reduceri de până la 50% la cele mai cool articole și la cele mai căutate branduri. Îți oferim posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de modele, sute de produse potrivite oricărui stil vestimentar și oricăror circumstanțe.
Indiferent de brand, preferații sezonului rămân bocancii, iar șansele să greșești cu un astfel de cadou pentru el sau pentru ea sunt egale cu zero. De ce? Pentru ca industria fabricării de bocanci reprezintă interes pentru orice pasionat de modă sau artă, iar astăzi ai o varietate de modele la dispoziție din care să alegi. Bocancii îți permit să obții un look urban dacă îi porți cu o pereche de jeansi și un pulover oversized, dar poți obține și un look inedit dacă îi porți cu o rochie tricotată. Și în rândul domnilor posibilitățile sunt nenumărate, bocancii oferind posibilitatea de a jongla cu diferite stiluri vestimentare

O a doua propunere de pe lista noastră o reprezintă adidașii, iar cei de la cunoscutul brand Puma, tip glitter shoes se încadrează perfect în spiritul sărbătorilor. Întreaga colecție este plină de nonconformism, iar atenția pentru detalii este ușor de sesizat. Design-ul inedit și elementele pe care cu siguranță nu le vei mai găsi la un alt brand sau altă colecție vor cuceri orice pasionat de modă.

Să nu uităm totuși de vedetele sezonului! Da, ai ghicit: cizmele UGG, cizmele care de-a lungul timpului au fost transformate în piese must have ale sezonului răcoros și care astăzi nu mai au nevoie de introducere. Utilitatea acestora și confortul pe care îl asigură este categoric incontestabil. Cine nu ar fi încântat/ă să găsească o astfel de pereche sub brad în dimineața de Craciun?

Suntem curioși ce articole ți-au făcut cu ochiul din lista noastră și ce alte propuneri de cadouri aveți pentru cei dragi. Pentru orice întrebări sau curiozități ne găsiți pe facebook, instagram sau mail. Fii parte din Echipa Office Shoes și sărbătorește iarna alături de noi!
Spor la cumpărături!
 


X