Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Reinventează-ți stilul cu Office Shoes!

Lista tendințelor ce vor conduce anul 2017 în materie de fashion este una cu adevarat impresionantă, iar lunile de primăvară înseamnă să adaptezi toate cerințele noului sezon la propriul stil. Atunci când vorbim despre ”propriul stil” vorbim despre elementele de design la care trebuie să fii atent atunci când îți achiziționezi o pereche de încălțăminte.

Office Shoes îți pune la dispoziție cele mai noi colecții de la cele mai cunoscute brand-uri. Printre preferații primăverii trecem în revistă colecțiile Vans, New Balance, Lacoste, Tommy Hilfiger, Converse, Polo Ralph Lauren, Napapijri, Puma și nu numai.

Ești adeptul stilului lejer, confortabil? Alatură-te noii forme a stilului casual. Vorbim despre stilul urban și despre reprezentanții acestuia: tenișii Vans. Tendințele anului 2017 ne demonstrează cât de prezentă este cromatica alb-negru în peisajul autohton. Stilul poate fi adaptat cu ușurință atât în ceea ce privește cel feminin, cât si cel masculin. De asemenea, culorile neutre pot fi purtate cu aproximativ orice altă culoare fără a pune în pericol calitatea raportului cromatic.

Te poți juca cu aceste nuanțe și le poți adapta în funcție de stilul tău la orice ținută. Lumea fashion este plină de posibilități iar astăzi se pune accent pe originalitate. Îndrăznește să creezi cele mai nonconformiste outfituri!

Continuând pe linia simplității și a stilului clasic, nu putem trece peste vedeta sezonului călduros reprezentată de nuanțele de alb. Ce poate fi atât de diferit la o culoare atât de simplă? Albul reprezintă eleganță și puritate, atât pentru un outfit modern, cât si pentru o ținută clasică. Un alt motiv pentru care un astfel de model de încălțăminte nu trebuie să lipsească din garderoba ta este datorat faptului că albul este ușor de asortat. Imaginează-ți doar ce efect impecabil, dar sofisticat ai putea obține cu o pereche de Converse, o pereche de jeansi skinny, o camasă alba și o geantă în nuanțe de auriu!

Primăvara aceasta este vorba despre a îndrăzni și a-ți depași limitele! Reinventează-te! Poartă pantofi cu atitudine și accesorii pe masură! Poartă încrederea cu tine oriunde te-ai duce!

Aruncă o privire peste noutățile pe care ți le-am pregătit și inspiră-te din cele mai noi colecții! Lasă-ți imaginația liberă și alege să îmbini articolele vestimentare, astfel încât să rezulte un outfit de admirat, unic! #weloveshoes


X