Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Reducerile de primăvară continuă la Office Shoes!

Descoperă super oferta noastră din acest weekend! Am pregatit pentru tine cele mai atractive prețuri la cele mai chic modele de încălțăminte și iubite brand-uri.

În perioada 21.04.2017-25.04.2017, în magazinul nostru online te așteaptă reduceri de până la 40% la următoarele brand-uri: Boxfresh, Bronx, Ellesse, Cat, Kitten, Polo și Timberland. Urmărește bulina roșie pentru a identifica modelele ce dispun de reducere, adaugă produsul tău preferat în coș și completează-ți ținutele pentru sezonul călduros. Nu rata această șansă de a economisi timp, bani și de a arăta fabulos în perechea de încălțări specifică stilului tău.

Pentru că niciodată nu avem suficiente articole vestimentare și pentru că cea mai bună investiție pe care o putem face este o pereche de încălțăminte de calitate, profită de această oportunitate și achiziționează-ți modelul potrivit personalității tale la un preț mult mai accesibil.

Primăvara aceasta este vorba despre a da refresh outfitului tău, despre a-i inspira pe cei din jurul tău și desspre a descoperi și crea lucruri noi. Alătură-te în aventura noastră și bucură-te de energia pe care look-ul tău o poate degaja!


X