Redefinește-ți stilul cu noua colecție

 Sezonul nou aduce o varietate mare de creații vestimentare și după cum v-am obișnuit, la Office Shoes vă asigurăm cele mai cool și fresh articole care să completeze stilul fiecăruia. Într-un sezon în care moda se redefinește, criteriile și necesitățile se aliniază în jurul look-urilor nonconformiste, debordante, care exprimă și comunică energie.

Orice outfit trebuie evidențiat printr-o pereche specială de pantofi așa că ți-am pregatit colecții pe măsură în noul sezon!

Acordând atenție fiecărui detaliu, noile colecții disponibile în magazinele noastre au fost realizate în stilul caracteristic Office Shoes, dar ținând cont de spațiul contemporan în care se reușește o reinventare constantă a tendințelor clasice. Cu alte cuvinte, putem spune că în noul sezon veți putea experimenta un stil curat, autohton și dinamic.

Articolele sport sunt reunite în colețiile: Puma, Skechers, Lacoste, Geox, Vans și Converse. Pantofii tip sneakers sunt reprezentativi pentru ținutele casual, relaxate iar la Office Shoes îi veți găsi într-o paletă cromatică bogată, cu un design modern și accesorizări speciale.

Articolele de damă sunt reprezentate prin imprimeuri florale, nuanțe vibrante dar și culori electrice. Cu toate acestea, pentru cei ce preferă o abordare vestimentară mai sobră, propunem articole în nuanțe neutre de negru, nude sau alb.

Modelele pentru bărbați mizează pe două direcții principale: sport și clasic, gama de articole fiind destul de generoasă. Extrem de moderne și originale sunt colecțiile: Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Gant, Lumberjack, Timberland.

Suntem convinși că ți-am stârnit curiozitatea! Te așteptăm în magazinele Office Shoes să descoperi toate colecțiile și detaliile care fac diferența și personalizează fiecare articol.

 


X