Promoții de Halloween

???? Finalul lunii octombrie este plin de surprize și îți aduce - promoțiile de Halloween????

Putem spune cu siguranță că în prezent, Halloween-ul reprezintă pentru noi toți un motiv de bucurie, întrucât este perioada din an în care profităm de paleta largă de opțiuni pentru a ne costuma, a decora locuințele cu accesorii specifice și a petrece într-un stil “înfricoșător”.

Am dat startul unora dintre cele mai așteptate promoții ale anului astfel încât tu să te bucuri de o garderobă completă chiar și în zilele tomnatice.

Despre ce este vorba?

În perioada 30.10 - 04.11.2019 te așteptăm cu reduceri de până la 40% la peste 800 de modele selectate. Promoția de Halloween este disponibilă atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice.

 

Profită de cele 6 zile în care beneficiezi de prețuri irezistibile și adaugă produsul preferat în coșul de cumpărături până nu este prea târziu! Halloween-ul acesta depășește-ți limitele și mizează pe nuanțele de sezon, profită de prețurile accesibile și achiziționează perechea preferată pe care să o asortezi cu succes ținutelor tale și de ce nu – costumului tău de Halloween!


X