Pepe Jeans London - Toamnă&Iarnă

Tu cunoști istoria brandului Pepe Jeans?

În 1973, brandul, considerat pionierul denimului, și-a început existența ca o mică tarabă pe piața Portobello Road din Londra, când Nitin Shah, împreună cu cei doi frați ai săi, Arun și Milan, au început să personalizeze blugi în weekenduri. Numărul magazinelor din piață a crescut la patru, iar primul butic a fost deschis pe King’s Road. În continuare, Pepe Jeans London a continuat să se extindă rapid în Marea Britanie, urmând ca la începutul anilor ’80, să se extindă și pe piețele europene. Astăzi, Pepe Jeans London face comerț în peste 60 de țări.

  

 

Brandul lansează o nouă colecție de încălțăminte pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2022, în care prezintă stiluri potrivite oricărei ocazii. ADN-ul brandului este vizibil în întreaga colecție, în special prin versatilitatea noilor modele din acest sezon și prin calitatea înaltă a materialelor folosite. Sezonul acesta oferă din nou o gamă largă de modele, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Iubitorii brandului se pot aștepta la noi stiluri, noi combinații de culori, precum și la modele clasice de pantofi sport, însă cu tehnici îmbunătățite privind procesul de producție. Întreaga colecție este concepută pentru a fi confortabilă și ușor de purtat.

   

 

Linia pentru femei cuprinde pantofi sport, realizați prin îmbinarea stilului urban și a celui sportiv, ideali pentru purtarea zilnica, dar și sneakers realizați printr-o combinare de materiale și texturi. Iubitorii de încălțăminte vor îndrăgi designurile impresionante, botinele sau cizmele, cu șireturi sau fermoare laterale, tălpi masive din cauciuc și platforme striate.                              

 

  

 

Gama pentru bărbați își găsește inspirația în designurile retro, îmbunătățite cu noi tehnici și materiale sustenabile.

  

Combinând tehnologiile sustenabile cu ultimele tendințe din modă, Pepe Jeans London a creat o opțiune versatilă și prietenoasă cu mediul, gata să pună în valoare fiecare ținută.

Să descoperim împreună modelele uimitoare Pepe Jeans!                  


X