Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Ofertele Office Shoes - BLACK FRIDAY

 OFERTELE OFFICE SHOES - BLACK FRIDAY

 

Ești pregătit pentru perioada cu cele mai irezistibile reduceri din an? Haide să descoperim împreună cum putem profita la maxim de reducerile BLACK FRIDAY și ce surprinze ne rezervă brand-urile tale preferate!

Luna noiembrie îți aduce promoții speciale integrate în cea mai așteptată campanie a sezonului – BLACK FRIDAY! Descoperă universul Office Shoes și profită de campania ce se află în topul preferințelor iubitorilor de încălțăminte urbană!

BLACK FRIDAY te așteaptă cu reduceri de până la 50% la produsele selecționate pentru ca tu să te bucuri de o garderobă completă în acest sezon. Promoția este valabilă în perioada: 15.11-19.11.2018, este disponibilă atât în magazinul online, cât și în cele fizice și reprezintă ocazia perfectă să îi oferi celui mai bun prieten perechea preferată de sneakers, mamei cizmele pe care a pus ochii încă din sezonul trecut și bineînțeles să adaugi un plus de energie garderobei tale cu cea mai cool pereche de bocanci!

În plin sezon răcoros, încălțămintea Office Shoes reprezintă piesa centrală a ținutelor tale. Atât modelele clasice, cât și cele nonconformiste se metamorfozează în peisajul tomnatic, transformandu-se în adevarate piese vestimentare ce pot transforma radical orice outfit. Totodată, cu toții știm ca luna noiembrie ne rezervă multe surprize și ne îndeamnă la pregătiri și la upgradarea garderobei. Este motivul perfect să profităm de prețurile irezistibile la cele mai cool și de actualitate modele.

Ne pregătim pentru cel mai răcoros sezon așa că propunerea noastră este cu siguranță încălțămintea durabilă, rezistentă, și bineînțeles: călduroasă. Mizează pe brand-uri renumite precum: Timberland, Lumberjack, Caterpillar, Columbia, Dr. Martens, Hunter, Palladium, Moon Boot, Ugg, Camper. Mizează pe articole ce îți vor asigura confortul, indiferent de condițiile meteo.

Surprinde-i pe cei din jur și transmite emoții prin stilul tău vestimentar! De BLACK FRIDAY mizează pe articole ce se evidențiază prin design, stil și bineînțeles, prin raportul calitate – preț! Fie că te pregătești pentru sezonul răcoros cu cea mai cool pereche de bocanci, fie că vrei doar să îți asortezi ținutele cu nuanțele tomnatice ale peisajelor din aceasta perioadă, identifică-ți stilul și reinventează-te!

Profită acum de reducerile de până la 50% de BLACK FRIDAY în magazinele noastre și alege cea mai bună opțiune pentru garderoba ta alături de OFFICE SHOES!


X