Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Ofertă specială Crazy weekend – 1 +1 = -40%

Avem cele mai bune vești pentru tine! Brand-urile tale preferate intră în promoție și ce știm cu siguranță este că nu o să reziști până nu îți completezi întreaga garderobă! Promoția este valabilă atât în magazinele noastre fizice câ și online.

Regulamentul promotiei:

1. Promoția se desfășuară atât în magazinele fizice cât și online pe site-ul nostru www.officeshoes.ro în perioada 12-14.05.2017
2. Promoția include toate brand-urile cu excepția Birkenstock.
3. La achiziția a doua perechi, clientul va beneficia de 40% reducere a perechea de o valoare mai mică.
4. În momentul comenzii reducerea se va aplica automat în coșul de cumpăraturi de pe site-ul www.officeshoes.ro
5. Promoția este valabilă împreună cu restul ofertelor disponibile.
6. Dacă doriți să returnați produsul la preț întreg și să  solicitați returnarea sumei vi se va reține din prețul produsului reducerea de -40% aplicată la al doilea produs din comandă. în cazul în care doriți returnarea integrală a sumei, va trebui să returnați ambele produse ce au făcut parte din comandă.
7. Dacă vreți să profitați de reducere pentru mai multe produse (de exemplu, pentru 2 din 4 produse), atunci trebuie să le plasați în comenzi diferite. În caz contrar, reducerea va fi aplicată pentru un singur produs, indiferent de numarul de articole din comanda dumneavoastra.
8. Prin plasarea unei comenzi și participarea la această promoție sunteți de acord cu termeni impusi pe site-ul www.officeshoes.ro
9. Pentru orice întrebare legată de promoții, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa: contact@officeshoes.ro

 


X