Noutăți și tendințe – Colecția Primăvară Vară 2020

În fiecare sezon încercăm să surprindem pasionații de fashion și în special persoanele care pun accentul pe articolele de încălțăminte prin calitatea, designul și varietatea de produse pe care le propunem!

Noua colecție Primăvară - Vară dezvăluie un nou concept, un univers unde fiecare stil este complimentat de un contrast cromatic inedit. Îți punem la dispoziție cele mai fresh modele ale acestui sezon ce alcătuiesc o gama vastă, unde poți găsi perechea de pantofi potrivită stilului și personalității tale.

Elementele reprezentative ale Colecției Primăvară – Vară 2020 sunt cu siguranță mix-ul de culori puternice și nuanțele pastel, precum și detaliile impecabile, texturile obținute și materialele de înaltă calitate folosite.

Te așteptăm cu branduri de top și cu cele mai cool articole ale sezonului. Alege din gama Office Shoes modelul potrivit!

Articolele semnate de Karl Lagerfeld, Steve Madden, Emporio Armanis au Guess fac furori în tendințele sezonului, fiind recunoscute pentru stilul atemporal pe care îl asigură. Modelele cu logo-urile inconfundabile precum: Puma, New Balance, Converse, Champion, Skechers, Vans sau Fila îți pun la dispoziție articole sport, ce asigură calitatea și care transformă orice ținută în outfitul perfect pentru zilele aglomerate în care ai nevoie de confort.

 

 

 

Fiind luna cadourilor și în special perioada în care sărbătorim Ziua Femeii, doamnele se pot orienta catre branduri ce asigură un stil feminin inconfundabil, iar printre opțiuni se regăsesc branduri precum: Liu Jo, Tommy Hilfiger, Gant și nu numai.

 

 

Sezonul acesta gasește-ți modelul potrivit preferințelor tale și descoperă peste 60 de branduri internaționale în magazinele noastre! Spor la shopping!


X