Noutăți în piața de retail la Office Shoes

 La Office Shoes punem pasiune în tot ceea ce facem iar rezultatele sunt vizibile! Suntem atenți la cerințele clienților noștri și pentru acest lucru v-am pregătit o adevarată surpriză! Am deschis un nou magazin Office Shoes în țară. Povestea noastră continuă în Galați, unde vă așteptăm cu cele mai cool articole ale sezonului și cu cele mai îndrăgite brand-uri.
Începând cu luna noiembrie am deschis un nou magazin în incinta mall-ului Galați Shopping City, cel mai popular centru comercial al orașului. Locația noului magazin este:

Office Shoes Galați Shopping City: Bd George Cosbuc, nr 251
E-mail: office.galati@officeshoes.ro
Număr telefon: 0743 009 948

Te așteptăm cu cele mai noi colecții de la cele mai dorite brand-uri: Timberland, Dr. Martens, Vans, New Balance, Lacoste, Tommy Hilfiger, Converse, Polo Ralph Lauren, Napapijri, Puma, Gant, Geox, Ugg și nu numai. Avem pentru tine peste 30 de brand-uri și ne puteți găsi atât online cât și în cele 27 de magazine fizice din țară.
Sezonul acesta este timpul să experimentezi noi stiluri, iar dacă te definește pasiunea pentru fashion, cu siguranță vei alege o abordare unică.
Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și vă așteptăm în noua locație, un spațiu plin de inspirație și energie pozitivă! Încălțămintea Office Shoes este indispensabilă!
Shopping plăcut!


X