Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Noutăți în 2018 și obsesiile lunii ianuarie

 Ce cuprinde lista ta de obiective și dorințe pe noul an? Dar lista de articole vestimentare?

Noi suntem de părere că este foarte important să-ți stabilești obiectivele la fiecare început de an, să ai un plan clar despre ceea ce-ți dorești să obții. Începutul noului an este momentul perfect să-ți încarci bateriile, să reflectezi la reușitele din anul precedent și la schimbările pe care vrei să le produci în perioada următoare. Ei bine, suntem aici să fim pentru tine un adevărat boost de energie!

Râmai alături de noi și află ce articole nu trebuie să-ți lipsească în acest sezon și bineînțeles, cum să profiți la maxim de promoțiile pe care ți le-am pregătit. În sezonul răcoros, indiferent de tendințe, stil sau eveniment, un criteriu este mai mult decât necesar și anume: confortul.

În noul an mergem pe un singur fundament: new year, new me! Punem accent pe progres și credem că te putem ajuta în a fi cea mai bună versiune a ta.

Știm cât de important este să ai încălțările perfecte  și cât de mult item-ul potrivit îți poate influența pozitiv starea, atitudinea și modul în care tu interacționezi cu ceilalți.  Pentru a-ți asigura un început promițător în noul an și pentru că suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă calitate și confort, îți oferim în perioada următoare promoții irezistibile și oferte cărora cu greu le vei putea rezista.

Te așteptăm în această perioadă în magazinele noastre cu reduceri de până la 60% la cele mai căutate articole și brand-uri. Îți oferim posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de modele, sute de articole  potrivite oricărui stil vestimentar și oricăror circumstanțe.

Pentru ca garderoba ta să fie cu adevărat completă nu trebuie să îți lipsească o pereche de cizme sau ghete cu design deosebit, potrivite pentru persoanele care sunt în căutarea unor articole versatile, moderne și de ce nu, nonconformiste. În acest sens, propunerea noastră se îndreaptă cu siguranță către colecțiile UGG. Acestea reprezintă o investiție pe termen lung deoarece pe lângă faptul că sunt extrem de călduroase și confortabile, acestea reprezintă un adevărat must have de câteva sezoane bune pentru iubitoarele de modă.

O altă propunere demnă de luat în considerare mai ales în această perioadă când promoțiile se țin lanț o reprezintă cu siguranță bocancii. Fie că preferații tăi sunt cei de la Timberland, Dr. Martens, Caterpillar, Helly Hansen sau Native, aceștia cu siguanță vor fi cea mai bună investiție.

Pentru zilele speciale din viața ta ai nevoie de o pereche specială de încălțăminte și cu toții știm că avem tendința de a ne concentra mai mult pe evenimentul care va avea loc. Pentru astfel de situații mizează pe elemente cheie, inedite și de ce nu avangardiste care să îți contureze personalitatea și să îți evidențieze stilul propriu. Astfel, datorită numeroaselor posibilități de purtare, în sezonul răcoros cizmele Tommy Hilfiger sau cele din colețiile Lauren, Bronx, Kitten, Inuovo pot deveni alegerea perfectă pentru că pot fi purtate zi de zi dar chiar și la petreceri.

Transformă noul an în cea mai productivă perioadă, depășește bariere pe care nu ți-ai fi imaginat că le poți depăși, investește în tine și în imaginea ta! Profită de super ofertele din aceast sezon și alege cea mai bună opțiune pentru tine și garderoba ta. Reinventeazaă-te, alege Office Shoes! 


X