Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Noutăți și tendințe în sezonul călduros

Lunile de primăvară ale anului 2017 înseamnă să adaptezi toate cerințele noului sezon la propriul tău stil! Suntem aici să-ți oferim o mână de ajutor!

Persoanele care adoptă stilul #OfficeShoes sunt persoanele care adoptă un stil versatil, lejer și îndrăzneț. Tocmai de aceea ți-am pregătit cele mai noi colecții de la cele mai cunoscute și apreciate brand-uri, caracterizate prin abundență de culoare și energie!

Primăvara și vara sunt perioadele nuanțelor aprinse și intense, ce se potrivesc de minune cu țesăturile ușoare și lejere ale rochiilor! De la rozul pudrat, culorile pastelate până la cele electrice sau metalice, întreaga paletă cromatică îți oferă posibilități nelimitate și mai ales, opțiunea de a te exprima liber și de a-i inspira pe cei din jur cu combinațiile tale vestimentare!

Atunci când ținuta ta este una basic, optează pentru o pereche de încălțări nonconformiste care să aducă un vibe energic. Printre brand-urile reprezentative, cu siguranță te vei îndrăgosti de balerinii și espadrilele de la Tommy Hilfiger, Kitten, Butterfly Twists sau Skechers. Pentru a obține un look girly este necesar sa-ți completezi ținuta cu pantofi eleganți, îndrăzneți. Vei gasi echilibrul perfect în colecțiile Bronx, Blink, sau Lauren.

Cu siguranță cele mai vânate articole rămân adidașii și tenișii! De ce? Cel mai probabil datorită flexibilității pe care acestia o asigură. Deși, până acum un astfel de tipar reprezenta un must have al ținutelor sport, casual, astazi asortăm un astfel de element vestimentar la orice ținută. Pentru a atinge un look de invidiat este suficient să îți achiziționezi perechea preferată de New Balance, Converse, Vans, Geox, Gant sau Napapijri și să-i asortezi cu un sacou, o rochie sau o pereche de blugi cu imprimeuri florale. Ce aduce în plus o astfel de combinație? Un look plin de încredere, dinamism și feminitate la superlativ.

În rândul domnilor, decizia de a achiziționa o singură pereche de încălțăminte va deveni din ce în ce mai dificilă odată ce veți arunca o privire peste colecțiile Marrell, Lumberjack sau Timberland. Astfel de modele sunt indispensabile în garderoba ta, mai ales acum când nonconformismul și lejeritatea reprezintă subiecte inepuizabile de discuție.

Primăvara aceasta răsfață-ți picioarele și alege cea mai confortabilă variantă!


X