Noua colecție Office Shoes primăvară-vară

 
La noi curățenia de primăvară presupune o analiză amănunțită a elementelor vestimentare și implicit o reîmprospatare a stilului tău! Primăvara aceasta reinventează-te, upgradează-ți stilul! Ieși din anonimat cu ținute speciale, colorate, vesele! 
Primăvara înseamnă energie, dinamism. Cu siguranță vei dori să adaugi nota ta de originalitate în acest mix și să te încarci cu energie pozitivă!
Magazinele noastre vin în întâmpinarea preferințelor tale și te ajută să-ți completezi ținuta cu succes în noul sezon! Îți punem la dispoziție cele mai noi creații ale unor branduri internaționale precum: Lacoste, Caterpillar, Skechers, Gant, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, Kitten, New Balance, Timberland, Napapijri, Hunter. Unul dintre cele mai noi branduri disponibile în magazinele noastre, Butterfly Twists îți propune o colecție versatilă cu modele elegante dar practice, ușor de purtat și asortat. Dacă ești adepta stilului comod, dar elegant, cu siguranță te vei îndrăgosti de stilul Butterfly Twists!
Printre preferații primăverii cu siguranță se numără adidașii iar atunci cand vorbim despre confort, vorbim despre colecțiile New Balance, Skechers, Napapijri, Vans și nu numai. Atât adidașii cât și tenișii reprezintă alegerea domnilor ce adoptă un stil de viață dinamic, plin de puls.
Totodată, botinele, ghetele sau cizmele vor fi o altă variantă pentru doamnele care vor să iasă din anonimat în anotimpul feminității! Te vei îndrăgosti de articolele semnate Tommy Hilfiger, Gant, Timberland! Posibilitățile vor fi nelimitate iar decizia ta de a-ți achiziționa o singură perche va fi din ce în ce mai dificilă! 
Aruncă o privire peste noutățile pe care ți le-am pregătit și creează-ți un stil unic, prin care să inspiri!
 
 

X