Noua colecție New Balance este disponibilă!

De mai bine de un secol, New Balance continuă să pună în mișcare lumea din jurul nostru. Încălțămintea sport New Balance reprezintă „îmbinarea perfectă dintre funcțiune și formă, oferindu-ți tehnologia de performanță de care ai nevoie și stilul pe care îl vrei”. Sunt astăzi ușor de recunoscut după un design și o formă specifică, apărând des în culori și combinații de culori vii, iar litera N fiind omniprezentă.

În egală măsură purtați la sală sau pe stradă, alături de outfit-uri lejere și cool, adidașii New Balance acoperă perfect nevoile unui lifestyle modern, în care utilitatea și confortul sunt la fel de importante ca și designul, în timp ce calitatea e o condiție obligatorie.

Vrei adidași confortabili și rezistenți, cu care antrenamentele merg ca pe roate? Răspunsul e New Balance. Adidași cu care ești „trendy” și atunci când mergi la sală? Din nou, New Balance. Adidași pe care îi poți purta oricând, cu orice – pe stradă, la școală, chiar și la birou când ai o zi lejeră? Niciunii nu o să arate mai chic ca New Balance.

Inspiră-te din cum poartă ceilalți adidașii New Balance și găsește-ți stilul propriu. Tu cum i-ai purta?

 


X