Noua colecție – 2019

Cele mai noi colecții ale brandurilor tale preferate sunt acum la Office Shoes!

Pentru că ținem cont de preferințele iubitorilor de pantofi, colecțiile noastre surprind articole de la cele mai iubite branduri internaționale, versatile, potrivite fiecărui stil, ce vor completa cu succes garderoba în noul sezon.

Începutul noului sezon reprezintă un bun prilej pentru o sesiune de cumpărături și diversificarea garderobei prin alegrea de articole care să surprindă stilul personal și autentic. Datorită faptului că lumea fashion este dinamică, iar trendurile se schimbă constant, în sezonul acesta diversitatea opțiunilor devine substanțială. 

Am selectat pentru tine cele mai fresh și interesante modele “must have” în acest sezon. Aruncă o privire peste noutățile pe care ți le-am pregătit și creează-ți un stil unic, prin care să inspiri! Iată ce nu poate lipsi din garderoba ta!

 

 

 Fie că sunteți adepți ai stilului casual sau elegant, fie că articolele preferate sunt cele sport sau nonconformiste, la Office Shoes veți găsi cele mai noi colecții semnate New Balance, Converse, Skechers, Lacoste, Vans, Karl Lagerfeld, Guess, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Vagabond, Emporio Armani, Puma, Dkny, Fila, Buffalo și nu numai.


X