Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Must have – Colecția Hunter

 Must have – Colecția Hunter

 

Modelele de la celebrul brand Hunter reprezintă esența stilului urban și acestea de mai bine de 150 de ani încântă lumea cu culorile și design-ul reprezentativ.

 

Încă din anul înființării: 1856, brand-ul Hunter s-a remarcat prin arta de a produce cizme de cauciuc reprezentate prin calitate și autenticitate. Stilul inconfundabil se remarcă și prin combinarea de tehnologii moderne cu tehnicile tradiționale, articolele fiind perfecte pentru vremea imprevizibilă și condițiile extreme.

În prezent, popularitatea cizmelor confecționate din cauciuc natural, ce oferă confort, a atins un nivel putem spune chiar legendar. De ce? Pentru că Hunter asigură performanță, durabilitate și look-uri distincte, ce se pot ajusta la fiecare stil vestimentar, indiferent de personalitatea iubitorilor de modă.

 

Atunci când vorbim despre achiziționarea unui articol din colecția Hunter, este foarte important să știm câteva reguli de întreținere și îngrijire. Iată de ce anume trebuie să ții cont atunci când vrei să prelungești durata de viață a cizmelor tale preferate:

  •  După purtare, este necesar să ștergeți pantofii și să îi lăsați să se usuce în mod natural. Pentru a îndeparta murdăria, utilizați doar apă rece cu săpun. Nu folosiți niciodată solvenți sau substanțe chimice agresive pentru curățare.
  • Se recomandă păstrarea produsului într-un loc răcoros, uscat și întunecat și nu păstrați niciodată pantofii umezi. Evitați depozitarea acestora în apropierea unei surse de caldură sau în lumina directă a soarelui. Nu depozitați pantofii îndoiți sau rupți.
  • Pe vremea caldă sau umedă, pe pantof poate aparea un strat alb. Nu este un defect, ci apectul natural al materialului folosit – cauciuc. Dacă doriți ca pantofii să arate mereu ca noi, utilizați produse originale Hunter care asigură apectul original al încălțămintei și oferă, în același timp, protecția acesteia. Recomandarea noastră în acest sens este să achiziționați Hunter Rubber Buffer pentru o înlăturare ușoară a stratului alb.

 

Durabilitatea produselor poate fi asigurată doar cu îngrijirea corespunzătoare și regulată.

 

Fă-ți timp pentru tine și pentru lucrurile care te fac fericit! #OfficeShoesRomania


X