Mid Season Sale

Sezonul acesta ai parte de o mulțime de surprize! 

Am dat startul uneia dintre cele mai așteptate campanii de reduceri ale acestui sezon: MID SEASON SALE – ocazia perfectă să profiți de această opțiune și să achiziționezi articolele care îți sunt pe plac și pe care le aștepți de atât de mult timp.

Ai urmărit un produs din noua colecție? Ai un brand preferat sau urmărești să îți upgradezi garderoba în noul sezon? Este momentul perfect să te reinventezi! Surprizele pe care ți le-am pregătit includ reduceri de nerefuzat la o gamă largă de articole special alese pentru a completa garderoba ta!

Începând cu 17.05.2019, MID SEASON SALE te așteaptă atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice cu reduceri de până la 30% la cele mai fresh și cool modele! Promoția este disponibilă doar pentru articolele selectate, așa că urmărește bulina de reducere ce însoțește fiecare articol care beneficiază de ofertă.

Preferi eleganța, stilul sport, casual sau nonconformist? De MID SEASON SALE gasești articole versatile, ce îți vor completa cu succes outfitul și stilul vestimentar! Nu mai aștepta! Profită de reducerile disponibile și achizitioneză-ți perechea potrivită de încălțăminte!

Lista brand-urilor ce beneficiază de promoția MID SEASON SALE este vastă, în ea se regăsesc branduri precum: Superdry, Timberland, Palladium, Lacoste, Converse, Vans, Tommy Hilfiger, Vagabond, Replay, Polo Ralph Lauren, Puma și nu numai. Descoperă acum varietatea modelelor și brand-urilor încadrate în această campanie! Ultimele tendințe ale sezonului și reduceri irezistibile te așteaptă!

Evidențiază-ți stilul și profită de cele mai cool reduceri! Descoperă noutățile de MID SEASON SALE!

 


X