Le Coq Sportif- Brand nou la Office Shoes

Le Coq Sportif sau în traducere "Cocoșul Atletic" este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri franțuzești din lume. Compania a fost fondată în anul 1882 de către Émile Camuset într-un mic orășel franțuzesc, Romilly-sur-Seine.
Atăt numele cât și logo-ul companiei provin de la simbolul național al Franței - Cocoșul Galic. Sigla a început să apară pe produsele Le Coq Sportif din anul 1948.

Le Coq Sportif are o experiență vastă, de peste 130 de ani și momentan este principalul furnizor de echipament sportiv pentru: Turul Frantei, echipele de fotbal ale Argentinei, Italiei sau a Spaniei, diverse echipe de Rugby, etc.
Le Coq Sportif este un brand unic, cu un patrimoniu bogat care a început cu inventarea denumirii Bonneterie Sportive - o companie care a dezvoltat prima îmbrăcăminte tricotată din întreaga lume, creată pentru sport. Prin utilizarea jerseului funcțional și aplicarea acelor tehnici de tricotat, Le Coq Sportif a creat un confort nou pentru articolele de îmbrăcăminte sport, în secolul al-XX-lea care a culminat cu inventarea costumului de 7 zile - a treningului! Sinceritatea și pasiunea artistului a adus brand-ul la apogeul de excelență sportivă: timp de 40 de ani a fost partener oficial al Turului Frantei, în 1986 al echipei naționale de fotbal a Argentinei și în 1982 a Italiei. Le Coq Sportif are în vedere echiparea zilnică a sportivilor.

Calitate, design atractiv și rezistența fac parte din definiția acestor pantofi sport, dumneavoastră aveți posibilitatea să testați și să vă bucurați de o gamă largă de produse Le Coq Sportif! Incepand cu aceasta luna veti găsi încălțăminte Le Coq Sportiv și în magazinele Office Shoes din București și din toată țara, dar și online. Aruncați o privire la primele modele sosite din colecția primăvară-vară 2015!

 


X