Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Incearca și câștigă! NB 574

Încălțămintea perfectă care să te ajute să marchezi cel mai bine schimbul de temperaturi?

New Balance! Pentru că ne place să te ținem aproape cu cele mai interesante și amuzante concursuri, te ajutăm să-ți achiziționezi sezonul acesta modelul preferat. Și cum toamna nu își face loc în sufletul tău până când nu ai adăugat colecției tale de încălțăminte o pereche colorată de adidași, marca New Balance, ne-am gândit să punem la bătaie un model 574.

  • Ce trebuie să știi despre noul concurs?

Regulamentul este destul de simplu! Tot ce trebuie să faci este să oprești numărătoarea afișată pe pagina noastră de facebook printr-un click la numarul 574. După, distribuie imaginea în secțiunea ”Comentarii” a postării. Astfel, concurenții care reușesc să rezolve corect sarcina intră automat în tragerea la sorți. Concursul se va desfășura în perioada 19.10-25.10.2016 și poți participa atât tu cât și prietenii tăi. Câștigătorul perechii de New Balance 574 va fi anunțat pe pagina noastră de facebook pe data de 26.10.2016.

  • De ce New Balance?

Pentru că de mai bine de un secol continuă să pună în mișcare lumea din jurul nostru. Astăzi sunt foarte ușor de recunoscut pentru că au o formă și un design specific, litera ”N” fiind omniprezentă și pentru că îi poți purta la absolut orice în aproape orice sezon.

  • Alte detalii importante despre concurs:

În cazul în care intervențiile utilizatorilor au un limbaj neadecvat, sau aceștia intervin cu comentarii neconforme referitoare la concurs, ne rezervăm dreptul de a elimina participantul din cadrul concursului. Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent. Din momentul afişării câştigătorului, acesta are la dispoziție termen de maximum 48 de ore să răspundă și să confirme produsul preferat, în caz contrar premiul câştigat de persoana în cauză va fi anulat, iar premiul va fi oferit altui participant, tot prin tragere la sorţi. Platforma utilizată va fi www.random.org.

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, cu rezidența pe teritoriul României, indiferent de sex, sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu se asocia cu postarile ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere. Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune. Pentru orice întrebări sau informații legate de concurs, va rugăm să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook: Office Shoes Romania sau pe adresa: contact@officeshoes.ro


X