Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Cum să faci diferenţa dintre bocancii Timberland originali şi cei contrafăcuţi

În acest articol o sa te ajutăm să îţi dai seama cum să recunoşti bocancii Timberland originali de cei contrafăcuţi. În fiecare caz ar trebui să te uiţi după mărci de identifiare, pe care le poţi găsi în 5 paşi.

1. Verifică cutia şi emblema

Toate produsele Timberland sunt puse în cutii rezistente şi fabricate din materiale reciclate cu brandul Timberland pe partea superioară a cutiei şi pe lateralul acesteia. Verifică dacă sunt erori în poziţionarea şi culoarea emblemei. Cutiile Timberland au pe ele o emblemă albă în colţ cu detalii despre mărime, stil, culoare şi talpă. Asigură-te că bocancii se potrivesc acestor caracteristici de pe cutie şi verifică nailonul cu imprimeul brandului care acoperă bocancii.

 

2. Logo la călcâi

Bocancii Timberland au pe partea exterioară a acestora, de obicei la călcâi, logo-ul cu un copac. Verifică logo-ul să nu aibă erori de design şi poziţionare. Trebuie să aibă şi un R rotunjit de la Marcă Înregistrată.

 

3. Şireturi

Noul tip de şireturi Timberland au terminaţii arse, nu plastifiate sau cu bandă adezivă. Bocancii bărbăteşti au 7 inele, iar cei femeieşti 6. Toate trebuie sa fie la fel.

 

4. Semnele de pe talpa exterioară

Bocancii Timberland au numele brandului şi logo-ul pe talpă. Formatul variază în funcţie de stilul bocancilor, dar verificaţi întotdeauna dacă produsul final este de cea mai bună calitate.

 

5. Cusăturile

Cusăturile de pe bocancii Timberland sunt cea mai bună calitate. Culoarea acestora se potriveşte cu inscripţia şi trebuie să fie drepte, la distanţe egale şi perfect finisate.

Uită-te la întreaga noastră colecţie!

 

Sursă: ebay.com /gmek111

 

 

 


X