Crazy Weekend


Office Shoes dezvăluie în noile colecții primăvară-vară 2018 un contrast puternic între stilul nonconformist dat de desing-ul pantofilor și stilul clasic dat de forme și texturi.


Stilul vestimentar este important pentru fiecare dintre noi, indiferent de intervalul de vârstă, atitudine sau tipul de personalitate. Tocmai de aceea Office Shoes ți-a pregatit în acest weekend reduceri de minim 20% la o selecție din brand-urile tale preferate!
Fie că iubești sandalele sau pantofii sport, balerinii, espadrilele, papucii sau șlapii în nuanțe puternice, la Office Shoes posibilitățile sunt nenumărate iar ofertele pe măsură! Pentru că ne gândim la nevoia ta de a-ți reîmprospăta garderoba și de a te identifica cu noi stiluri vestimentare, te așteptăm cu reduceri la articolele tale preferate. Descoperă toate noutățile în magazinele noastre!


Crazy Weekend îți pune la dispoziție prețuri irezistibile, articole greu de refuzat de la cele mai iubite brand-uri și bineînțeles, o doză mare de energie pentru tine și prietenii tăi.
Te așteptăm pe site cu oferte la peste 1000 de modele!


X