Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Branuri noi: INUOVO

Colecția de pantofi Inuovo este disponibilă acum și pe www.officeshoes.ro! Inuovo este brand-ul care s-a lansat în 2010, în Istambul.
 
Inuovo nu se rezumă doar la denumirea unui simplu brand, este o companie cu o istorie de 100 de ani în lumea fashion, a design-ului, creației și vânzării de încălțăminte pentru femei. Evoluția brand-ului a fost una vizibilă deoarece în anul 2011 acesta s-a extins la nivel internațional. Astfel, putem spune cu certitudine că Inuovo reprezintă brand-ul care astăzi este cel mai mare exportator de încălțăminte de piele din Turcia. Acesta reușește să mulțumească oameni din 50 de țări, 80% din producția totală fiind exportată către Europa.
 
Specific produselor Inuovo este calitatea. Acestea sunt confecționate din piele, iar aceasta este accesorizată cu elemente artizanale. Modelele sunt variate, potrivite oricărui stil și se pot asorta cu ușurință la orice ținută. Brand-ul pune foarte mare accent pe detalii, iar sursa de inspirație în colecțiile Inuovo o reprezintă femeia de azi, femeia independentă, ce duce o viață activă și care este mereu ocupată. Alege-ți chiar acum perechea preferată!

 


X