Brand-uri noi: TOMS

Brand-uri noi: TOMS Toms este denumirea ce reprezintă compania de pantofi ce depășește limitele unui simplu proces de a crea și de a vinde o gamă variată de produse!

În timpul unei călătorii în Argentina, fondatorul companiei Toms, Blake Mycoskie, a fost impresionat de situația copiilor care nu își permit o pereche de încălțări. Dorind să ajute și să îmbunătățească cumva situația, acesta a creat pantofii Toms. De la o companie, brand-ul a devenit mai mult o mișcare!

Unul din evenimentele pe care Toms le realizează în acest sens este intitulat: “O zi fără pantofi”, modalitate prin care brand-ul atrage atenția oamenilor de pretutindeni asupra sărăciei la nivel global. Mai mult decât atât, pentru fiecare pereche de pantofi Toms vândută, o alta este oferită copiilor nevoiași.

Brand-ul Toms oferă o varietate de modele pentru damă, bărbați și copii potrivite oricărei personalități.

Design-ul produselor Toms este inedit, și permite produselor să fie încălțate și descălțate cu ușurință. Modelul Classic Alpargata spre exemplu, prezintă la interior piele întoarsă, ce conferă mai mult confort și talpă din cauciuc, pentru mai multă flexibilitate și duritate. Calitatea produselor Toms nu poate fi negată sub niciun motiv!

Colecția de pantofi de la Toms este disponibilă acum și pe officeshoes.ro! Alege-ți perechea potrivită personalității și stilului tău!

 


X