Brand-uri noi: K-swiss

Brand-uri noi: K-swiss K-swiss a fost fondată în 1966 în Los Angeles, de doi frați elvețieni care au introdus pentru prima oară pantofii de piele pentru tenis.

Brand-ul K-swiss creează și dezvoltă o gamă de pantofi sport, special concepuți pentru a ține pasul cu stilul tău de viață dinamic. Încălțămintea K-swiss este proiectată să te ajute să-ți forțezi limitele și să câștigi!

K-swiss a produs primul pantof sport de piele pentru tenis- celebrul model CLASSIC, dar în prezent tradiția s-a extins, astfel încât brand-ul produce încălțăminte pentru un număr mare de alte sporturi. Astăzi, sportivi de talie mondială au parteneriate cu K-swiss, printre care se numără: Jillian Michaels, Gael Monfils, Alona Bondarenko, Luke McKenzie, Terenzo Bozzone și multe alte nume cunoscute. Calitatea produselor K-swiss nu poate fi pusă la îndoială. Fie că ești tenismen de performanță sau pur și simplu îți petreci timpul liber făcând mișcare, încălțămintea K-swiss este ideală pentru acest gen de activități! Indiferent de stilul și personalitatea ta, produsele K-swiss se caracterizează printr-un design inovativ, ce încurajează mișcarea și stilul de viață activ. Astăzi, www.officeshoes.ro îți pune la dispoziție noua colecție a brand-ului K-swiss! Colecția dispune de modele variate, potrivite personalității și stilului tău.

 


X