Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Brand-uri noi: Columbia

Columbia! Încercând lucruri încă din anul 1938!

Fondată în anul 1938, compania Columbia a început ca o mică și simplă afacere de familie, ce se ocupa de fabricarea și distribuția de pălării. Dezvoltarea companiei a fost vizibilă de-a lungul timpului, astfel încât, astăzi putem spune cu certitudine că brand-ul Columbia înseamnă una dintre cele mai mari mărci de îmbrăcăminte outdoor din lume şi este leader în distribuţia costumelor de schi în SUA.

 

Colecția Coumbia conține printre altele și o gamă largă de pantofi de stradă și drumeții, colecție pe care astăzi www.officeshoes.ro ți-o pune la dispoziție!

Ce este diferit la această companie?

Columbia încearcă lucruri noi constant, încercând să mulțumească nevoile și preferințele clienților din toată lumea. Deși la început poate părea un lucru obișnuit, pe lângă talentul și pasiunea pe care compania o pune în fabricarea produselor, încercarea lucrurilor noi reprezintă un motor al evoluției și progresului.

 

Putem spune ca brand-ul reprezintă o importantă sursă de inspirație! Columbia invită oamenii să încerce noi lucruri, să experimenteze, să încerce adesea și din greu pentru că în final urmează rezultatul, măreția, succesul!

Dovada cea mai mare este istoria brand-ului. Deși a început ca o simplă afacere de familie, Columbia distribuie și vinde astăzi produse în 80 de țări, pentru 12000 de comercianți.

 
Columbia oferă produsele care asigură confort și protecție indiferent de excursia pe care alegi să o faci! Alege-ți chiar acum produsul care se potrivește preferințelor și nevoilor tale!

 

 


X