Brand nou la Office Shoes - The North Face

Tradiție, pasiune, inovație – The North Face!

Misiunea fundamentală pentru brandul The North Face rămâne neschimbată încă de la înființarea acestuia în 1966: furnizarea celor mai bune echipamente pentru sportivi, dar și pentru exploratorul societății moderne, susținerea și protejarea mediului și încurajarea unei mișcări globale spre explorare.

Sunt aleși pentru experiențele celor mai reci și periculoase trasee ale munților. The North Face este brandul care a ajutat exploratorii să ajungă la cele mai greu de pătruns înălțimi din Himalaya. Cu toate acestea, într-un mod ironic, povestea renumitului brand începe pe o plajă. Mai exact, în cartierul North Beach din San Francisco, la o altitudine de numai 150 de metri deasupra nivelului mării. Aici, în 1966, doi iubitori de drumeții au decis să-și urmeze pasiunile și au înființat un mic magazin cu articole de alpinism.

Cu puțin timp după, acel mic magazin a devenit cunoscut sub numele de The North Face, locul care comercializa echipamente de alpinism și rucsacuri de înaltă calitate. În 1968, The North Face și-a mutat sediul în cealaltă parte a golfului San Francisco, începând astfel proiectarea și fabricarea propriilor articole de îmbrăcăminte și echipamente de alpinism.

De-a lungul anilor ’60, The North Face a devenit un brand din ce în ce mai apreciat de către sportivi și a început să sponsorizeze expediții către unele dintre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Astfel de activități au devenit tradiție și continuă chiar și în prezent, lucru ce întărește și păstrează esența brandului The North Face: Nu înceta niciodată să explorezi!

Până la începutul anilor 1980, The North Face depășea limitele începând să exploreze lumea schiului, adăugând colecției articole pentru pasionații de schi extrem. Până la sfârșitul deceniului, The North Face a devenit singurul furnizor din Statele Unite care oferea colecții complete de haine de înaltă performanță, echipamente de schi, saci de dormit, rucsacuri și corturi pentru drumeții.

Anii 1990 au început drept o perioadă în care The North Face a ridicat standardele, ajutându-i pe sportivi să exploreze. Această perioadă a înregistrat debutul pe piața de îmbrăcăminte sport, o dată cu lansarea colecției Tekware, o colecție inovatoare concepută să ofere articole care să se potrivească și să îndeplinească caracterul funcțional pentru: alpiniști, excursioniști, alergători de trasee și pasionați ai activităților în aer liber. Pe măsură ce se apropia sfârșitul deceniului, The North Face a lansat propria linie de încălțăminte de trekking și de alergare pentru a îndeplini astfel toate nevoile celor ce urmăresc constant “următorul orizont”.

În prezent, la mai bine de 50 de ani de la înființare, The North Face oferă o gamă completă de îmbrăcăminte, echipament și încălțăminte performantă. The North Face împinge granițele inovației și implicit limitele explorării.

Nu știm exact ce rezervă următorii 50 de ani pentru The North Face. Cu toate acestea, există o certitudine: The North Face va menține un anagajament de neclintit de a împinge limitele proiectării, astfel încât tu să îți împingi limitele explorării mediului înconjurător. Nu înceta niciodată să explorezi!

Găsește aici modelele disponible și depășește-ți limitele!


X