Brand nou la Office Shoes - FILA

 

 

Fila reprezintă una dintre cele mai mari companii producătoare de articole sport din lume, iar povestea a început încă din 1911 într-un mic oraș din Italia, în apropiere de munții Alpi.

Patru frați au înființat firma în orașul Biella, în anul 1923, având o viziune bine stabilită, și anume crearea unor articole folosind materiale de înaltă calitate, un design practic și de neegalat. Intrarea pe piața globală a avut loc în 1974, moment în care articolele sport au revoluționat industria în sporturile de performață, mai cu seamă în tenis.  Linia „The White Line Collection” creată de designerul Pier Luigi Rolando era provocatoare, nonconformistă, simplă și totodată sofisticată. Colecția oferea articole sport reprezentate prin autenticitate și un farmec special.

Fila a facut posibilă o reactualizare prin utilizarea unor noi culori nu doar în lumea tenisului – dominat până atunci de articole în nuanțe de alb, ci și în lumea fashion prin categorii de îmbrăcăminte consacrate ce au făcut înconjurul lumii, transformând Fila într-un brand indispensabil.

Astăzi, Fila continuă să se extindă nu doar în lumea sporturilor de performanță, cât și pe strazile metropolelor sau podiumurile prezentărilor de modă, fiind recunoscut pentru calitatea incontestabilă a produselor și stilul sofisticat, ce menține liniile simple cu care ne-a obișnuit. Peste 100 de ani de succes se bazează pe filosofia neclintită a inovației și pe spiritul de a fi mereu în mișcare!

Fila asigură crearea unor articole rafinate, iar brandul convinge nu numai din punct de vedere al performanței, dar și al designului și flexibilității.

În prezent, Fila continuă să evolueze și să se bucure de admirația pasionaților de modă, fără a pierde din vedere viziunea celor patru frați din micul oraș italian.


X