Brand nou la OFFICE SHOES – EMPORIO ARMANI

Colecția de pantofi Emporio Armani este disponibilă acum și pe www.officeshoes.ro

Giorgio Armani S.p.A. este o casă de modă din Italia fondată de Giorgio Armani care proiectează, produce, distribuie și comercializează articole de înaltă calitate, personalizate, produse din piele, încălțăminte, pantofi, ceasuri, bijuterii, accesorii, ochelari, cosmetice și piese de interior pentru casă. Astazi, numele Giorgio Armani este sinonim cu moda. Designerul italian este astăzi recunoscut drept un simbol al bunului gust, stilul său fiind adoptat de mulți dintre antreprenorii de succes și este un creator de tendințe într-un mod authentic și un împătimit de muncă.

 

Brandul folosește asocierea numelui Armani cu moda haute couture în întreaga lume și este considerat unul dintre cele mai prestigioase din industria modei. Emporio Armani a colaborat cu Reebok pentru a crea încălțăminte reprezentată printr-un design unic sub eticheta EA7.

În 2019, Emporio Armani a lansat o nouă linie ce poartă semnătura renumitului brand, linie creată în colaborare cu celebrul cântăreț Shawn Mendes. Reclama publicată în versiunea alb-negru a fost creată folosind o versiune instrumentală a melodiei sale, "In My Blood".

Modelele Emporio Armani sunt disponibile AICI


X