Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Bocancii de vară- cu ce îi asortăm?

Dacă eşti adepta unui stil cu influențe rock, poţi adăuga listei tale de preferinţe un model de încălţăminte inedit: bocancii de vară.

Fie că alegi un model simplu, o pereche de bocanci în stilul biker sau unii potriviţi unui stil vestimentar cu influenţe boho chic, cu siguranţă vei atrage toate privirile!

În mod tradiţional, bocancii de vară sunt confectionaţi din piele întoarsă, pânză sau chiar plasă, pentru cele mai nonconformiste iubitoare ale unui stil vestimentar rock chic.

În acest sezon, bocancii sunt propuşi în varianta din pânză. Acum vei găsi bocancii de pânză dar şi alte modele de încălţăminte în magazinele Office Shoes, deoarece am introdus recent şi brandul Palladium în portofoliul nostru!

Bocancii acestui sezon îşi păstrează aspectul rigid, însă sunt regândiţi pentru a te ajuta să treci cu brio peste temperaturile ridicate de afară.
Iţi sugerăm câteva moduri de a-i asorta, pentru a te asigura că ai tot arsenalul pregătit pentru o vară în tendinţe.

Poartă o pereche de bocanci de vară din pânză bej, alături de o fustă pe corp deasupra genunchiului, într-o culoare puternică (roşu sau roz intens), asortată cu un tricou lejer pe corp, alături de o geantă peste umăr.

Dacă eşti adepta unui stil casual-sport, poartă bocancii tăi cu o pereche de sweatpants scurţi, un tricou simplu cu mânecile suflecate şi o vestă de piele peste.
 

Palladium Officeshoes


X