BLACK WEEKEND

BLACK WEEKEND

Continuăm cu surprize și cu oferte în fața cărora nu poți spune nu!
Am intrat în sezonul petrecerilor, al luminilor, al cadourilor și al Sărbătorilor. De ce pretext mai bun ai nevoie pentru a-ți achiziționa perechea preferată de încălțăminte sau pentru a oferi celor dragi cel mai potrivit și autentic cadou?
În acest sezon trebuie să fii pregătit pentru orice eveiment neprevăzut și pentru orice situație. Este destul de dificil să gasești outfit-ul perfect care să facă față condițiilor meteo din această perioadă și care să îți asigure totodată un look complet, impecabil indiferent de context.
Pe lângă gama variată de produse pe care o punem la dispoziție, ți-am pregătit BLACK WEEKEND. În perioada: 23.11-25.11.2018 beneficiezi de reduceri de 20% la toate brand-urile disponibile în magazinele noastre. De asemenea, oferta este disponibilă atât online, cât și în magazinele fizice.
Având în vedere tendințele din lumea fashion ale anului și libertatea pe care acestea o oferă în ceea ce privește vestimentația, noiembrie este ”scuza” perfectă pentru eleganță, confort, lejeritate și pentru a fi tu însuți!

Capitolul încălțăminte este unul destul de complex iar noi considerăm că în această privință colecția proprie de încălțări trebuie să fie diversă, completă și să surprindă diferite forme ale personalității tale. Tocmai de aceea, la Office Shoes posibilitățile sunt nelimitate. Fie că optezi pentru bocancii de iarnă de la Timberland, sau modelele super cool de la Dr. Martens, fie ca ai nevoie de o pereche elegantă de botine de la Gant, Tommy Hilfiger sau chiar de un brand care să îmbine eleganța și confortul precum: Moon Boot, Ugg, Vagabond, Cat și multe altele pe care ți le punem la dispoziție, pune accent pe elemente care definesc unicitatea stilului tău!

Colecțiile toamnă-iarnă asigură materiale de înaltă calitate, culori calde de toamnă, stiluri vestimentare diversificate și bineînțeles, prețuri pe care nu le poți refuza! Profită acum de discount-ul de 20% cu care te așteptăm în magazinele noastre. Grăbește-te, oferta este disponibilă până duminică la miezul nopții!
Fă-ți timp pentru tine și pentru lucrurile care te fac fericit! #BLACKWEEKEND


X