BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY is back! 

Ești pregătit pentru perioada cu cele mai așteptate reduceri din an? Află în acest articol cum poți profita la maxim de reducerile Black Friday în magazinele noastre și ce beneficii te așteaptă!

Black Friday a devenit în ultimii ani cel mai așteptat eveniment pentru iubitorii de reduceri și dacă și tu te numeri printre aceștia cu siguranță ești în căutarea unei perechi de încălțăminte care să îți completeze stilul și personalitatea.

Nu mai sta pe ganduri și adaugă produsul din lista de preferințe în coșul de cumparărturi pentru că acum ai șansa să găsești articole la prețuri imbatabile. Nu ne crezi?

Am pregătit pentru tine cele mai fresh și cool modele în fața cărora cu greu vei rezista! BLACK FRIDAY te așteaptă în magazinele noastre cu reduceri de până la 50% la toate brandurile! În perioada 14.11-17.11.2019 beneficiezi de prețuri irezistibile la peste 1700 modele în magazinul nostru online.

Gama noastră îți pune la dispoziție cele mai cunoscute branduri la nivel internațional și implicit, încălțăminte ce asigură confortul prin intermediul materialelor de înaltă calitate folosite. Dacă garderoba ta nu este încă total completă, anul acesta de BLACK FRIDAY ai posibilități nelimitate!

Fie că alegi o ținută în nuanțe colorate sau neutre, articolele din gama Office Shoes îți vor asigura ținuta perfectă pentru orice eveniment la care urmează să participi. Efectul va fi cu siguranță pe placul tău pentru că vei obține un look sofisticat, ce va exprima o identitate puternică! 

Dacă garderoba ta nu este încă total completă, anul acesta de BLACK FRIDAY ai posibilități nelimitate!

Simte adrenalina cumparaturilor in perioada cu cele mai multe reduceri din an și profit de perioada BLACK FRIDAY. Grăbește-te până nu este pre târziu! Promoția este valabilă atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice.

Pssst.. Nu ai gasit in magazine perechea potrivita? Atunci sigur o vei gasi printre produsele disponibile Exclusiv Online. Asigură-te că nu ai ratat niciun articol! Spor la shopping!


X