Cumpărături de noapte - până la -30% - cod promoțional: CN30

Încălțămintea impermeabilă - un must sezonul acesta

Sezonul răcoros și-a intrat în drepturi iar încălțămintea pe care o purtăm trebuie să fie adecvată vremii caracterizată prin instabilitate, în general temperaturi scăzute, motiv pentru care vom fi nevoiți să ne completăm garderoba cu încălțăminte specifică.

Propunerea noastră pentru această perioadă o reprezintă încălțămintea impermeabilă. Indiferent de ceea ce alegi să porți, trebuie să te asiguri că perechea ta de încălțăminte îți asigură confortul necesar, dar și un look chic, modern și care să respecte stilul tău vestimentar.

De ce încălțăminte impermeabilă? Avantajele sunt nenumărate, iar cel principal este materialul ce nu permite apei să pătrundă, protejând piciorul de umezeală. 

De asemenea, încălțămintea impermeabilă este rezistentă, te protejează de vremea rece și ploioasă, asigurând confortul, indiferent de orarul tău mai mult sau mai puțin încărcat. 

La Office Shoes posibilitățile sunt nelimitate în materie de încălțăminte impermeabilă. Vei gasi nenumărate modele, disponibile într-o gamă largă cromatică, de la cele mai cunoscute și iubite brand-uri. 

O variantă potrivită pentru iubitoarele de fashion o reprezintă cizmele de cauciuc, pe care le poți găsi în diverse culori/printuri și de diverse înălțimi. Preferatele din această categorie sunt cizmele din cauciuc de la Hunter. Acestea pot fi pata de culoare a ținutelor sau poți opta pentru varianta pe negru pentru a le asorta la outfitul tău. Pentru zilele friguroase, alege să le combini cu niște ciorapi special concepuți pentru astfel de modele, aceștia vor deveni preferații tăi în noul sezon! 

O altă variantă ideală atât pentru femei cât și pentru bărbați o reprezintă bocancii. Utilitatea acestora este astăzi cunoscută de catre toți iubitorii sezonului rece și nu numai. Investește într-o pereche de bocanci cu talpă zimțată, care să te împiedice să aluneci în zilele ploioase sau în săptămânile geroase de iarnă.

Ține cont de tendințele acestui sezon în materie de încălțăminte și investeste în piesele potrivite stilului tău. Noua colecție de toamnă-iarnă de la Office Shoes te asteaptă cu încălțări de calitate, care aparțin celor mai cunoscute brand-uri. Întâmpină frigul cu cea mai chic pereche de încălțăminte de la Timberland, Palladium, Tommy Hilfiger, Native sau Caterpillar!

 

 


X