Încălțăminte de toamnă pentru toate gusturile!

Ghetele și bocancii rămân în tendințe în această toamnă. De această dată însă, designul lor se simplifică, având un design curat, deloc pretențios. Investește într-o pereche de ghete cu talpă zimțată, care să te împiedice să aluneci în zilele ploioase sau în săptămânile geroase de iarnă, când trotuarele se vor transforma în patinoare.

Pentru ținutele casual purtate în miez de zi îți recomandăm botinele casual, fără toc și cu un design simplu, care se potrivesc de minune oricărui stil vestimentar. Păstrează ghetele maronii pentru look-urile lejere de zi, iar pe cele negre, poartă-le la birou sau în completarea unui look cu influențe rock.

Ține cont de tendințele acestui sezon în materie de încălțăminte și investeste în piesele potrivite stilului tău. Noua colecție de toamnă/iarnă de la Office Shoes te asteaptă cu încălțări de calitate, care aparțin celor mai reputate branduri. Întampină frigul cu cea mai chic pereche de încălțăminte de la Timberland, Palladium, Tommy Hilfiger sau Caterpillar!


X