Office Shoes Park Lake

Noul magazin OFFICE SHOES din incinta mall-ului PARK LAKE PLAZA, cel mai nou și atractiv centru commercial din București te așteaptă cu cele mai populare brand-uri de încălțăminte precum: Lacoste, Caterpillar, Skechers, Gant,  Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, UGG, New Balance, Timberland, Napapijri, Karl Lagerfeld.

Ne găsești la parter, într-un spațiu de 134 mp perfect pentru a te decide ce model ți se potrivește mai bine. În magazinul OFFICE SHOES vei găsi încălţaminte casual, sport, modele outdoor şi de drumeţie, ghete, cizme şi bocanci pentru sezonul rece, de cea mai bună calitate. De asemenea, te așteptăm cu o colecţie variată de pantofi cu toc pefecți pentru un eveniment special, teniși, pantofi sport, ghete sau bocanci.

Situat la doar 10 minute de stația de metrou Dristor, PARK LAKE îți pune la dispoziție sute de brand-uri, nenumarate spații de joacă, 23 de restaurante și se distinge prin arhitectura deosebită care pune în valoare importanța naturii. Te așteptăm la cumpărături!

 

Strada Liviu Rebreanu, nr 4
Bucureşti, România


e-mail: office.parklake@officeshoes.ro
Telefon: 0759 010 012

Program:
Luni-Duminica:10.00 - 22.00

<

 

 

 

 

X