Office Shoes Fashion House Outlet Centre

 Dacă ceea ce căutați este încălțăminte de valoare de la branduri de renume mondial, la prețuri incredibil de mici, trebuie să ne faceti o vizită la Fashion House!

Singurul outlet OFFICE SHOES din România a fost deschis în 2008, odată cu dezvoltarea primului outlet center modern, situat la ieșirea de vest a Bucureștiului (autostrada A1).

Magazinul nostru cu o suprafață de 130 mp oferă o gamă largă de modele din colecțiile sezoanelor curente și anterioare (branduri ca Lacoste, Timberland, Caterpillar, Skechers, Tommy Hilfiger, Diesel, Polo Ralph Lauren, Kitten, Rider, Ipanema), toate cu reduceriincredibile de cel puțin 30%, pe întreg parcursul anului!

Evenimentele speciale organizate, cum ar fi Super Shopping Day (-90%) sau "1+1" (buy one, get one free) sunt deosebit de populare printre iubitorii de fashion din România. Parcare mare în aer liber, gratuită.

Conexiuni convenabile către oraș, prin linii de autobuz dedicate. Parcul de retail conține de asemenea singurul magazin de mobilă Kika din România.

 

Str. Flanders nr.7-13, com. Domnesti, jud. Ilfov
077090 Bucuresti


e-mail: office.fashionhouse@officeshoes.ro
Telefon: (+40) 771 619 342

Program:
Luni - Sambata: 10.00 - 21.00
Duminică: 10.00 - 20.00

X