Office Shoes București Mall

Primul magazin OFFICE SHOES din România a fost deschis în 2002 în București Mall, primul centru comercial modern din țară.

În 2016, nevoia unui nou spațiu care să mulțumească nevoile clienților a declanșat noi schimbări.Astazi, OFFICE SHOES te asteaptă în incinta aceluiași mall cu sute de modele, într-un nou spațiu cu un design desăvârșit.

Astfel, magazinul OFFICE SHOES reușește să vină în întâmpinarea cerințelor tale cu o gamă largă de brand-uri de încălțăminte de top precum: Lacoste, Timberland, Caterpillar, Skechers, Boxfresh, Tommy Hilfiger, New Balance, Polo Ralph Lauren, Birkenstock, Converse, Gant, Kitten, Rider, Ipanema, Ellesse, Marrell.

Noul magazin de 165 mp este localizat la etajul 1.

Situat foarte aproape de centrul orașului, Bucureşti Mall a rămas până în ziua de astăzi una dintre cele mai atractive destinații de shopping din capitală și îți pune la dispoziție parcare exterioară şi interioară, gratuită pentru primele 2 ore şi pentru deținătorii de bilete de cinema. Te asteptăm cu nenumarate produse, potrivite personalității tale si cu prețuri accesibile!

 

Calea Vitan nr. 55 - 59, et. 1,
3 sector .


e-mail: office.mall@officeshoes.ro
Telefon: (+40)770 557 872

Program:
Luni-Duminica:10.00 - 22.00 

pe o hartă mai mare

 

X